Ξενοδοχείο Νaxos Studios Petra, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Νάξος, Καστράκι: Συνθήκες Διαμονής & Όροι κράτησης Δωματίου

Φθηνή διαμονή στη Νάξο, ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα Studios Petra
Παρακαλώ επιλέξτε γλώσσα προτίμησης:Δωμάτια Studios Petra: Ελληνικά - GreekΔωμάτια Studios Petra: Αγγλικά - EnglishΔωμάτια Studios Petra: Γαλλικά - FrenchΔωμάτια Studios Petra: Ιταλικά - ItalianΔωμάτια Studios Petra: Γερμανικά - German
Προφίλ Δωμάτια Τοποθεσία Φωτογραφίες Νάξος Επικοινωνία
Στον κήπο του Ξενοδοχείου μας Studios Petra στο Καστράκι Νάξου, χαλαρώστε κάτω από τη δροσερή σκιά των δέντρωνΈνα από τα πολλά ανθισμένα δένδρα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα Studios PetraΆποψη της καταπράσινης εισόδου στα Οικονομικά ενοικιαζόμενα δωμάτια και στούντιοςΝάξος, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα στο Καστράκι
 • Ξενοδοχείο "Naxos Studios Petra"
  Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Στούντιο στη Νάξο.

  Καστράκι, Νάξος 84302

  Για ερωτήσεις ή κρατήσεις δωματίων και studios:

 • Τηλ: 22850 75403
  Κιν: 6974 651765

 • Fax: 22850 75509

 • e-mail: info@studiospetra.gr

Απολαύσατε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας; Τότε, κάντε μας ένα Top Ξενοδοχείο στο Καστράκι της Νάξου! Προτεινέ μας και σε άλλους!

Συνθήκες & όροι κράτησης στα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια "Νάξος Studios Petra".

Πληροφορίες σχετικά με την Κράτηση Ενοικιαζόμενου δωματίου-studio
Κατά την αποστολή e-mails, φαξ, ή άλλων εγγράφων, χρησιμοποιείστε την Ελληνική γλώσσα και μόνο σαν δεύτερη επιλογή την Αγγλική γλώσσα.

Πιστωτικές κάρτες και Νόμισμα
Όλες οι τιμές είναι σε Ευρώ (€), ανά studio και ανά διανυκτέρευση στα δωμάτια και στούντιος.
Η εξόφληση της κράτησης μπορεί να γίνεται προς το παρόν, μόνο με μετρητά.

Φ.Π.Α., δημοτικοί/τουριστικοί φόροι και υπηρεσίες
Όλα τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται.

Παιδιά και πολιτική επιπλέον κρεβατιού:
Όλα τα παιδιά κάτω των 2 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση σε βρεφικές κούνιες.
Η μέγιστη χωρητικότητα για επιπλέον κρεβάτια/βρεφικές κούνιες σε μερικά studios είναι 1. Ελέγξτε μαζί μας έγκαιρα, για τη διαθεσιμότητα σε βρεφική κούνια.

Πολιτική Προκαταβολής
Για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας θα πρέπει να καταθέσετε το 30% του συνολικού κόστους της διαμονής σας στα στούντιος στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενοδοχείου μας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός του ξενοδοχείου, θα σας αποσταλεί αφού λάβουμε την αίτηση κράτησής σας. Κατά την κατάθεση χρημάτων ζητήστε να αναγράφεται το όνομα και το επώνυμό σας, ώστε εύκολα να αναγνωρίζεται από εμάς.

Ενημερώστε μας άμεσα (συνήθως γραπτά), για ό,τι αφορά την κατάθεση της προκαταβολής, ώστε να ελέγξουμε και στη συνέχεια να επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας.

Η αποστολή (με φαξ ή ηλεκτρονικά) αντίγραφου του αποδεικτικού κατάθεσης της τράπεζας στην οποία έγινε η κατάθεση με αναφορά του ονόματος του καταθέτη αποτελεί ισχυρό αποδεικτικό.

Πολιτική Ακύρωσης Κρατήσεων Δωματίου / Στούντιος- Πάντα γίνεται δεκτή μόνο γραπτά. 

Εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει:

 • 14 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, στο ξενοδοχείο, επιστρέφεται σε αυτόν η προκαταβολή (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη).
 • 13 ή λιγότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης στο ξενοδοχείο, καθώς και σε περίπτωση "μη εμφάνισης" του πελάτη-επισκέπτη, δεν επιστρέφεται κανένα ποσό από την προκαταβολή.


Προφίλ Δωμάτια Τοποθεσία Φωτογραφίες Νάξος Επικοινωνία

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Παραμονής στα Ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα "Petra Studios - Naxos" στην όμορφη Νάξο.

Καλέστε μας στο 22850 75403 ή στο 6974 651765 ή στείλτε μας ένα email στο info@studiospetra.gr για κράτηση σε ένα ενοικιαζόμενο στούντιο στη Νάξο, τώρα!